Velkommen til SurveyXact

Her kan du finde information om, hvordan du bedst kommer i gang med SurveyXact som ny bruger.

Kære nye SurveyXact-bruger

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen i SurveyXact og ser frem til et spændende samarbejde.

Som ny kunde ved SurveyXact er du i trygge hænder. Her på siden kan du finde al den information, det kræver, så du får de bedste forudsætninger for at komme godt fra start samt opleve at få stort udbytte af vores system.


Som udgangspunkt forudsætter vi, at du har fået oprettet en bruger til SurveyXact. Følg nedenstående links for mere info om brugerstyring:

  • Når du opretter brugere i SurveyXact, anbefaler vi, at du anvender mailadresser ved "Brugernavn". Se hvordan her.
  • For en generel beskrivelse af brugerstyring, klik her
  • Se vores videogennemgang af brugerstyring her.
  • Bliv klogere på hvordan vi håndterer GDPR, samt hvad du skal gøre for at overholde reglerne, her.

Er du ikke oprettet som bruger i systemet, kontakt da SurveyXact Support.

 

Hjælp til SurveyXact

Med en licens til SurveyXact-værktøjet, har du altid en række muligheder for at få den hjælp, du har brug for - dette blandt andet i vores videoguides, digitale brugerhåndbog eller kursusmaterialer:

 

Videoguides Brugerhåndbog Kursusmaterialer 

 

Du kan også benytte vores SurveyXact support:

Tlf.: +45 7026 7822
support@surveyxact.dk

Mandag til torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30 - 16.00

SurveyXact er et gør-det-selv værktøj, men der er naturligvis altid mulighed for at få hjælp og sparring, hvis behovet melder sig. Vi er et helt hold af erfarne konsulenter, som står klar med gode råd og vejledning til jeres arbejde med vores system.

 

SurveyXact-uddannelse

Alle SurveyXact-brugere har fri mulighed for at deltage i vores kursusprogram, hvori vi tilbyder kurser til alle niveauer og interesseområder. Er du helt ny i systemet, anbefaler vi, at du starter med vores introduktionskursus "Den Gode Undersøgelse".

Se den aktive kursuskalender her. 

For at kunne tilmelde dig kurserne, skal du oplyse jeres kunde-id. Når du er logget ind på SurveyXact, kan du finde dit kunde-id ved at trykke på ”profil” i øverste højre hjørne.

Ved spørgsmål vedr. kurser, ret henvendelse til: SurveyXact-kursus@ramboll.com

 

Få mere ud af SurveyXact

De valg, som du træffer for dine målinger, er afgørende for at opnå en høj svarprocent og brugbare resultater. Under afsnittet Inspiration har vi derfor samlet en række tips og tricks, der hjælper dig i retning af lige netop den type måling, der er passende for dit og din virksomheds behov.

Foruden vores standardløsning tilbyder SurveyXact desuden en håndfuld fordele, der kan give dig mere pålidelige resultater, mere datasikkerhed – og mindre arbejde. Du kan læse mere om de supplerende værktøjer i vores hæfte om tilvalgsydelser.

 

Rigtig god fornøjelse med SurveyXact!