PeopleXact videoguides

Her kan du få hjælp til bl.a. tilpasning af din organisation, medarbejderlister og oprettelse af målinger i PeopleXact.

1. Velkommen til PeopleXact

I denne video introducerer vi dig til de nye menuer der er kommet SurveyXact med udvidelse til PeopleXact. Vi viser dig i hovedtræk, hvor du opretter dine engagementsmålinger og hvor du administrerer din organisation og dine medarbejdere.

2. Tilpas din organisation i PeopleXact

Som titlen angiver, hjælper denne video dig godt i gang med at tilpasse din organisation i PeopleXact. Vi vil vise dig et eksempel på, hvordan du opretter en ny afdeling til din organisation og hvordan du tilpasser eksisterende afdelinger.

3. Tilpas din medarbejderliste i PeopleXact

Denne video guider dig igennem administrationen af din medarbejderliste. Vi viser dig hvordan medarbejdere oprettes, tilpasses og slettes i medarbejderlisten.

4. Opret en ny engagementsmåling

I denne video viser vi, hvordan du opretter du opretter en ny engagementsmåling i PeopleXact. Vi viser dig, hvordan du kan vælge hvilke dele af din organisationer der skal deltage, hvordan du opretter en tidsplan og hvordan du følger din måling løbende. 

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs nærmere her