PeopleXact videoguides

Mål arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel med PeopleXact. Her kan du bl.a. få hjælp til tilpasning af din organisation, medarbejderlister og oprettelse af trivselsmålinger.

1. Velkommen til PeopleXact – dit redskab til at måle trivsel og engagement

I denne video introducerer vi dig til de nye menuer, der er kommet i SurveyXact med udvidelsen til PeopleXact. Vi viser dig i hovedtræk, hvor du opretter dine engagements- og trivselsmålinger og hvor du administrerer din organisation og dine medarbejdere.

2. Tilpas din organisation i PeopleXact

I denne video hjælper vi dig godt i gang med at tilpasse din organisation i PeopleXact. Du kan se, hvordan du opretter en ny afdeling til din organisation, og hvordan du tilpasser eksisterende afdelinger.

3. Tilpas din medarbejderliste i PeopleXact

Denne video guider dig igennem administrationen af din medarbejderliste. Vi viser dig hvordan medarbejdere oprettes, tilpasses og slettes i medarbejderlisten.

4. Opret en ny engagementsmåling

I denne video viser vi, hvordan du opretter en ny engagements- eller trivselsmåling i PeopleXact. Vi viser dig, hvordan du kan vælge hvilke dele af din organisation, der skal deltage, hvordan du opretter en tidsplan og hvordan du følger din trivselsmåling løbende.