Visuel Opdatering af Grafer i SurveyXact

Vi har tidligere annonceret en gennemgribende opdatering af den underliggende motor i SurveyXacts analysemodul. Formålet med denne opdatering har været at danne grundstenene til fremtidens vidensdeling i SurveyXact. Kort fortalt tror vi på, at fremtidens vidensdeling handler om at præsentere de rigtige resultater for de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt og i det rigtige format. Det er altså slut med rapporter på mange hundrede sider, hvor læseren selv skal finde frem til de relevante resultater, og hvor "Information Overload" er en reel risiko. 

Fremtidens vidensdeling er præcis, sikker og let at afkode. Samtidig skal den være fleksibel og let at arbejde med, og så skal vejen fra indsamlet besvarelse til deling af resultater være så kort som mulig. Og så skal det se godt ud. Derfor er det oplagt, at vidensdeling i stigende grad foregår i et digitalt format i form af interaktive dashboards - selv for de mere klassiske spørgeundersøgelser. Det er den fremtid, som vi arbejder hen imod, når vi udvikler analyse- og rapporteringsfunktioner i SurveyXact. 

Netop nu arbejdes der på højtryk på en helt ny graftype i SurveyXact, i daglig tale kaldet "Top 5 / Bund 5". Denne graftype gør det muligt at danne et hurtigt overblik over hvilke variable som har scoret højest - og lavest - i din undersøgelse. Dette kan selvfølgelig filtreres i webrapporterne som vanligt, således at enkelte afdelinger kan få det samme overblik for deres lokale svar. Vi ser frem til at præsentere den nye graf i løbet af de kommende uger. 

Denne gang er det dog læsbarheden samt det overordnede visuelle indtryk, som har fået et markant løft. Samtlige grafer i SurveyXacts analysemodul har nemlig fået en visuel overhaling, så de nu fremstår endnu pænere og endnu lettere at afkode. 

Eksempel: Gennemsnitsgraf for 4 spørgsmål med dynamisk overskrift og benchmark:

Eksempel: De samme 4 spørgsmål vist som søjlestak med gennemsnit, dynamisk overskrift og benchmark:

De nye grafer er allerede implementeret i SurveyXact så alle rapporter, som er oprettet efter 11. juni 2018 benytter det nye udseende. Hvis du har gamle undersøgelser, hvor du gerne vil benytte de nye grafer, skal du bare oprette graferne på ny. Rapporter fra før 11. juni 2018 vil forblive uændret, medmindre du aktivt ændrer dem i systemet.

 

Med venlig hilsen SurveyXact.