Vi søger to nye medarbejdere.

Kom og vær med til at udvikle fremtidens produkt til borgerinddragelse.

Softwareudvikler til Rambøll EngageXact

Vil du være med til at designe fremtidens digitale produkt til borgerinddragelse? Brænder du for at skabe moderne, intuitive softwareløsninger, der gør en forskel? Kan du tage et stort ansvar i et agilt tværfagligt team, hvor I sammen løfter hele udviklingsprocessen fra ideer til værdifulde releases?

Vi søger en softwareudvikler til vores helt nye team omkring ”EngageXact”. Rambøll EngageXact er et nyt digitalt produkt, der hjælper beslutningstagere med at engagere borgere i ideudvikling, kommentering og prioritering af handlingsforslag for at inspirere og kvalificere beslutningsprocesser med henblik på at skabe bæredygtige forandringer i samfundet.

Læs mere om jobbet  her.

Product Designer (UX/UI) til EngageXact

Vil du være med til at designe fremtidens digitale produkt til borgerinddragelse? Kan du tage et stort ansvar i et lille tværfagligt produktteam, hvor I sammen løfter hele udviklingsprocessen fra ideer til færdige releases, der skaber værdi? Så er det måske dig vi søger til stillingen som Product Designer (UX/UI) til vores nye produktteam omkring EngageXact.

Rambøll EngageXact er et nyt digitalt produkt, der hjælper beslutningstagere med at engagere borgere i ideudvikling, kommentering og prioritering af handlingsforslag for at inspirere og kvalificere beslutningsprocesser med henblik på at skabe bæredygtige forandringer i samfundet.

Læs mere om jobbet her.