Hvilket indhold vil du gerne læse?

Vær med til at bestemme indholdet på vores hjemmeside. I forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside vil vi gerne løbende præsentere nyt, spændende indhold for vores brugere. Med mere end 30 års erfaring med alle former for undersøgelser har vi tilegnet os en dyb ekspertviden inden for vores fag. Den viden vil vi rigtig gerne dele ud af. 

Du kan allerede nu læse artikler om, hvordan du hæver din svarprocent, hvordan du bliver klar til din første undersøgelse samt en række spændende cases fra den virkelige verden. Kort sagt - vi har adskillige emner, som vi gerne vil skrive om. Men det kunne jo være, at der var noget, vi ikke havde tænkt på. Det er her, du kommer ind i billedet. 

Vi vil gerne vide, hvad du er interesseret i at læse mere om - uanset om det omhandler SurveyXact, dataindsamling generelt eller noget helt tredje. Vi kan selvfølgelig ikke love, at alle input bliver brugt, men alle forslag tages seriøst. Vi forventer, at de næste artikler skal skrives på baggrund af blandt andet dine forslag. 

Du bedes venligst angive dine forslag i dette korte spørgeskema: Klik her for at deltage.

Skemaet består af 3 korte spørgsmål, om hvilket indhold du ønsker at læse på www.surveyxact.dk. Skemaet kan gennemføres på 2-3 minutter. 

På forhånd mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

SurveyXact.