SurveyXact Introducerer WebinarerNu er det muligt at deltage på SurveyXact Webinarer

Som følge af Corona-situationen er alle vores kurser indtil videre aflyst frem til slutningen af april. I den forbindelse har vi i SurveyXact oplevet en fortsat stigende efterspørgsel på online kurser og denne har vi nu besluttet os for at imødekomme. Derfor tilbyder vi nu fremover alle vores kunder muligheden for at deltage på et Webinar.


Webinar: Den Gode Undersøgelse

Det første online kursus vil blive afholdt torsdag den 26. marts kl. 10-12

Tilmelding til ”Webinar: Den Gode Undersøgelse” foregår på https://www.surveyxact.dk/mit-surveyxact/ under ”Kursustilmelding”  

Webinaret henvender sig til personer, der ikke i forvejen har arbejdet med SurveyXact. Her introduceres deltagerne til alle væsentlige dele af SurveyXact

Webinaret vil blive afholdt via Skype for Business og de nødvendige oplysninger du skal bruge for at deltage på kurset vil blive fremsendt særskilt efter tilmelding.

Til webinaret vil vores SurveyXact undervisere gennemgå kursusmaterialet fra start til slut. Skulle du som deltager have spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i chat-funktionen i løbet af webinaret. Herefter vil underviser, enten undervejs eller til slut, samle op og svare på de indkomne spørgsmål.

Der vil løbende komme flere datoer til - hold dig opdateret på https://www.surveyxact.dk/mit-surveyxact/ under ”Kursustilmelding”  → Webinar: Den Gode Undersøgelse