Nye kurser i andet kvartal 2017

Vi oplever stor efterspørgsel på SurveyXacts gratiskurser i øjeblikket og har derfor benyttet anledningen til at se vores kursusprogram efter i sømmene.

Èn af de ting, der har været efterspurgt gennem en længere periode er muligheden for at komme på kursus i de basale funktioner i SurveyXact uden at skulle afsætte en hel dag til det. Vi har været betænkelige for, om det ville blive for overfladisk, hvis vi skulle indvie vores brugere i brugen af systemet på kortere tid.

I marts måned testede vi konceptet for intensive halvdagskurser, hvor vi skærer helt ind til benet og kun underviser i de basale funktioner i systemet. Det er gået over al forventning - ja, faktisk så godt, at vi har valgt at erstatte de planlagte heldagskurser i Den Gode Undersøgelse i maj og juni med halvdagskurser á tre timers varighed. 

Baseret på de deltagendes erfaringer har halvdagskurserne følgende fordele:

-    Bedre indlæring af de grundlæggende ting, fordi der kun undervises i emner, deltagerne skal bruge.

-    Lettere at passe ind i kalenderen, fordi det kun tager en formiddag eller en eftermiddag. 

-    Dobbelt så mange muligheder for at komme på kursus med kortere ventetid til følge. 

Ovenstående gælder alle kurser i Den Gode Undersøgelse i maj og juni, som er erstattet med de nye 3-timers kurser fra 9 - 12 eller fra 13 - 16. Der serveres ikke frokost i forbindelse med disse.

Hvis du er tilmeldt et kursus i Den Gode Undersøgelse i april måned, afvikles det som heldagskursus fra 10.00-15.30 som planlagt. 

De øvrige kursustyper udbydes fortsat som heldagskurser. Vi har tilføjet nye kurser af de typer, der er mest efterspurgt.

Hvis du gerne vil på kursus i SurveyXact i løbet af de næste måneder, er det nu, du skal gå ind på Mit SurveyXact og tilmelde dig.

 

Vi glæder os til at se dig.

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs nærmere her