Ny respondentimport i SurveyXactDet er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere årets første nye funktion i SurveyXact; Import af respondenter er blevet lettere end nogensinde. 

Der stilles større og større krav til den viden, vi har om vores respondenter. Både i dataindsamlingen og analysearbejdet er forventningerne til de baggrundsoplysninger, vi har til rådighed, stødt stigende. Det stiller større krav til dig  og os  som målingsadministratorer. Samtidig gør nye distributionsformer som SMS-udsendelse og offline-indsamling indtog i survey-verdenen. Det er alt sammen med til at øge kompleksiteten i arbejdet med oprettelse af respondenter i dine målinger. 

Derfor introducerer SurveyXact nu en ny respondentimport, som skal gøre det endnu lettere at oprette og bearbejde respondenter i nye undersøgelser, så du kan bruge tid og kræfter på at finde de rigtige data i stedet.

Alle nye målinger oprettet efter 31. januar i SurveyXact benytter den nye metode.

Brugerhåndbogen er opdateret med information om den nye respondentimport.

 

Med venlig hilsen

Teamet bag SurveyXact

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs nærmere her