Nu kan du også præsentere dine data via Dashboards

Du har sikkert længe været vant til lækre visuelle præsentationer. Det lækre visuelle udtryk fra forskellige services gør, at vi let ser og forstår komplekse data. Vi har nu lanceret et nyt dashboard i SurveyXact, som muliggør formidlingen af data intuitivt og visuelt, og dermed rammer alle målgrupper optimalt.    

I SurveyXact kan du nu præsentere dine data med animerede grafer på et Dashboard, der dynamisk opdateres i realtid. Du kan opbygge og skræddersy dine Dashboards, så de passer dine og din virksomheds nøjagtige behov – en interaktiv og smart løsning til nemt at opdatere og motivere både ansatte, kunder og andre stakeholders. Det Dashboard vi nu lancerer i SurveyXact er første version. Vi vil løbende her i 2020 udvide vores Dashboard værktøj med nye funktioner og nye muligheder.

Er du allerede bruger af SurveyXact, kan du tilgå det nye Dashboard via Analyse-fanen i din måling. Er du endnu ikke SurveyXact bruger så tag fat i os med det samme for en demo af de nye muligheder. Vi præsenterer gerne online.  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til denne nye feature, eller ønsker du blot at høre mere, så kontakt vores support på tlf. +45 70 26 78 22