MTU PLUG’N’PLAY

Færdigpakket måling af medarbejdertilfredshed

MTU PLUG’N’PLAY er til dig, der vil spare dyrebare timer på at måle dine medarbejderes tilfredshed. Vi serverer en færdigpakket medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) for dig, hvor du blot skal opsætte undersøgelsen i tre hurtige trin. Vi kalder det plug’n’play – og det er lige så nemt, som det lyder.

Pakkeløsningen indeholder:

  • Opstartsvejledning til hurtig opsætning
  • Gennemtestet spørgeskema i et overskueligt design
  • Afrapportering i form af en læsevenlig tolkningsvejledning.

Din tid er dyrebar – brug den fornuftigt

Med MTU PLUG’N’PLAY skal du hverken udtænke spørgsmål, opsætte spørgeskema eller bruge krudt på, hvordan undersøgelsen skal designes. Med andre ord: Du behøver ikke være ekspert i spørgeskemaundersøgelser for at komme i gang.

Med MTU PlUG’N’PLAY følger en opstartsvejledning, så du kun skal bruge to timer, før din undersøgelse er køreklar. Herefter kan du koncentrere dig om at træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af dine medarbejderes svarresultater.

Gennemtestet spørgeskema

Når du vælger MTU PLUG’N’PLAY, er du i trygge hænder. Spørgeskemaet er nemlig baseret på en gennemtestet skabelon, der bygger på Rambøll Management Consultings mangeårige ekspertise. Vi ved præcis, hvilke spørgsmål du skal stille. Og så er GDPR vores højeste prioritet, så dine data er i sikkerhed.

Professionel tolkning af resultater

Med pakkeløsningen følger en enkel tolkningsvejledning, der klæder dig på til at forstå dine medarbejderes svar, så du undgår at drage forhastede eller fejlagtige konklusioner. Du kan efterfølgende sammenligne svarene i undersøgelsen internt med virksomhedens forskellige afdelinger.

Kompetent rådgivning

Med i MTU PLUG’N’PLAY får du adgang til vores support-hotline, hvor vores erfarne analysemedarbejdere yder kompetent rådgivning. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage, så du aldrig er alene.   

Læs mere her!