Lancering af vores nye Xact forside

Vi er gået i luften med vores nye forside, og vi er utroligt glade for resultatet og de muligheder, som fornyelsen har bragt med sig – og ikke mindst spændte på at se, hvad I kommer til at udrette med den.

Blandt disse nye muligheder findes blandt andet et optimeret oprettelses-flow, som simplificerer din oprettelse af nye målinger. Ønsker du at oprette en måling, trykker du blot på ’Opret’, hvorefter du er i gang med en ny måling, hvor det viste indhold tilpasses dig og dine behov. Når du er klar til at gemme din måling, bliver du præsenteret for din senest besøgte organisation som foreslået placering til din nye måling, så du hurtigt kan gemme dit arbejde. Ønsker du i at gemme din måling andetsteds, kan du dog naturligvis manuelt vælge en anden placering.

Derudover har vi lagt vægt på at synliggøre og forenkle adgangen til dine seneste målinger, hvorfor du nu præsenteres for disse øverst på forsiden. På denne måde kan du hurtigt tilgå din ønskede måling og påbegynde arbejdet, lige såvel som du nemt kan skifte mellem målinger løbende.

Endvidere finder du nu en sektion nederst på forsiden, som lader dig udforske en bred vifte af hjælpsomme ressourcer, der kan assistere dig i dit arbejde med målinger. Her kan du navigere mellem ekspertviden, nyheder, relevante produkter og mere til, så du kan holde dig ajour med dine muligheder og få mest muligt ud af alt det, som Xact-universet har at tilbyde.

Er du i tvivl om anvendelsen af den nye forside, eller lægger du inde med spørgsmål af anden karakter, har vi også gjort det endnu nemmere for dig at søge hjælp til dette. I menulinjen har vi tilføjet en ’Hjælp’ fane, som blandt andet kan føre dig til vores support.

God fornøjelse!