Distribution af spørgeskemaer via SMSDet er ingen hemmelighed, at nogle målgrupper er sværere at komme i kontakt med end andre. Særligt spørgeundersøgelser rettet mod det yngre publikum giver udfordringer. De unge bruger generelt emails mindre end de ældre befolkningsgrupper. 

Derfor er vi meget stolte over i SurveyXact at kunne præsentere yderligere et nyttigt værktøj i kampen om respondenternes opmærksomhed: Udsendelse af spørgeskemaer via SMS direkte i SurveyXact-systemet. 

SMS-udsendelse kan erstatte  eller supplere  både de distributionsmails, rykkermails og informationsmails, som du benytter ved en traditionel emailudsendelse. På den måde kan du eksempelvis distribuere dit spørgeskema via mail først og sende en reminder via SMS i anden omgang. Det giver følgende fordele:

Modsat emails kan vi ikke sende SMS'er gratis. De er forbrugsafregnet fra teleudbydernes side. Derfor er det nødvendigt at købe SMS'er i SurveyXact, før du kan sende SMS'er fra din undersøgelse. Du kan bestille SMS'er og læse mere om betingelserne for brugen af SMS-udsendelse i SurveyXact på www.surveyxact.dk/smsbestilling.

Herefter skal du blot slå SMS-distribution til i din undersøgelse og gå i gang med de nye funktioner. Brugerhåndbogen er opdateret med de sidste nye funktioner, men skulle du have spørgsmål til SMS-distribution af spørgeskemaer i SurveyXact alligevel, så tøv ikke med at give os et kald på 70 26 78 22.