Ønskes: Content og annoncering i verdensklasse. Haves: Passioneret marketingteam og markedsførende produkter

I marketingafdelingen har vi mange gryder i kog. Derfor søger vi et ekstra sæt hænder til hjælp i contentkøkkenet. 

Mere specifikt søger vi en content- og paid social specialist til vores kontor i Aarhus. Dine kerneopgaver bliver at håndtere vores annoncering og udarbejde content i samarbejde med resten af teamet. 


Din profil
 

Ved du allerede noget/meget om…

  • content og inbound marketing
  • tekstforfatning
  • paid social (især LinkedIn og Google annoncering)

…er det unægteligt et plus.

Men har du lysten til at lære og gøre dig selv ekspert på dit område, er det mindst lige så godt.

I Xact by Rambøll kommer du langt med en håndfuld gåpåmod, en knivspids samarbejde og en god portion venlighed.

Vi er et lille team med forskellige ansvarsområder og meget samarbejde i det daglige. Der er god plads til sparring og idégenerering både internt i teamet og på tværs af afdelinger.

Det gør, at vi kan agere forholdsvis hurtigt på nye, gode idéer, og det betyder også, at alle er opfordret til at sætte deres præg på arbejdet og strategien.


Dine kerneopgaver

  • Opsætning, optimering og styring af paid social (især LinkedIn Ads og Google Ads)
  • Tekstforfatning af forholdsvis videnstungt indhold i samarbejde med teamet

I marketingafdelingen har vi ansvaret for hele vores content marketingstrategi. Her især vores inbound marketingindsatser, thought leadership og overordnet at sprede budskabet om, at Xact by Rambøll er så meget mere end ’bare spørgeskemaer’.

Er du nysgerrig, kan du se eksempler på indhold her:


Praktiske fakta

Løn og stillingen: Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men vi er åbne for andre muligheder.
Arbejdsted: Vores kontor i Aarhus på Olof Palmes Alle 20.
Standard goder: Medarbejderforening, landets måske bedste frokostordning, fitnesscenter, mulighed for at arbejde hjemme.
Marketingteamet: Vi er i øjeblikket tre (en contentspecialist, en visual designer og en motion designer).


Kort om Xact

Vi er Xact by Rambøll. Mange kender os måske bedst som SurveyXact. Vi er en undervirksomhed i Rambøll. Vores mål er at give vores kunder viden, som lægger fundamentet for forandring i deres virksomheder, institutioner, organisationer og i samfundet overordnet.

I dag omfatter Xact-familien en række løsninger, som hjælper offentlige og private virksomheder med at tilrettelægge vidensindsamling, analysere data og omsætte det til konkrete indsatser og forandringer, som gør en konkret forskel.

  • SurveyXact — en alsidig platform til kundetilfredshedsundersøgelser, 360-grader lederundersøgelser, markedsanalyse, NPS, quizzer, e-learning og meget mere
  • PeopleXact — en brugervenlig HR-platform, som gør vores kunder i stand til at måle, analysere og udvikle trivsel og engagement på arbejdspladsen med så lidt som tre klik
  • EngageXact — en platform til dialog og inddragelse. Gennem inddragelse aktiverer vi viden hos de mennesker, som er tættest på projekterne og organisationen

 

Lyder der som noget for dig?

Send os dit CV og ansøgning, hvor du kort beskriver dine erfaringer senest 31. maj 2023. 

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Udvalgte kandidater kan forvente op til to samtaler, inkl. en mulig mindre prøvecase. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Petur Højgaard Kristensen, content marketingkonsulent, på tlf. 60361162 eller phkt@ramboll.com