SurveyXpert magasiner

SurveyXacts brugermagasin SurveyXpert udkom for første gang i maj 2004. Siden har vi nogle gange om året udgivet magasinet med det formål at lade vores brugere inspirere af hinanden samt at fortælle om den overordnede retning for SurveyXact. 

I forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside i foråret 2017 har vi besluttet, at vi ikke længere vil udgive SurveyXpert-magasinet, som du kender det.

I stedet vil vi fremover bruge ressourcerne på at producere en masse spændende indhold i et lettere tilgængeligt format her på siden. De første eksempler kan allerede findes på www.surveyxact.dk/muligheder.

Der er dog stadig masser af inspiration at hente i SurveyXpert-magasinerne, som du fortsat kan finde på https://issuu.com/surveyxact. I SurveyXpert nr. 3 kan du fx læse om, hvorfor du skal starte bagfra, når du skal i gang med din næste undersøgelse, eller læs med i nr. 20, hvor Lær Dansk fortæller, hvordan de fik kursisterne i tale ved brug af Net Promotor Score. 

God læsning!

 

Med venlig hilsen,

 

SurveyXact

Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs nærmere her