Vores kunder ved det: Et lille spørgeskema kan være vejen til de store gennembrud

SurveyXact på arbejde

Her på siden vil vi gerne vise dig nogle interessante cases, der kan give dig inspiration til, hvad du selv kan få ud af at lave undersøgelser med SurveyXact. Og kan du ikke få nok, har vi krydret med et par stykker af vores egne artikler og gode råd til dine målinger.

Surveys til alle brancher

Brugere / Borgere

Har du brug for at vide, hvad dine brugere synes om en service eller en oplevelse? Med SurveyXact kan du spørge dem på lige præcis den måde, der giver det bedste datagrundlag.

Kunder / Salg

Arbejder du med handel, eller er du inden for oplevelsesindustrien? SurveyXact gør det nemt at få indsigt i, hvad dine kunder mener om dit produkt eller din ydelse.

Medlemsorganisationer

Arbejder du i en medlemsorganisation? SurveyXact giver værdifuld viden om medlemmerne, sætter valghandlinger i system og indsamler stof til medlemsmedier.

Journalistik / Opinion

Er du journalist eller researcher på et medie? SurveyXact sætter din research i system og gør det nemt at finde nye vinkler.

Sundhed / Forskning

Arbejder du i sundhedssektoren eller med forskning? SurveyXact gør det nemt og sikkert at indsamle og analysere store mængder data til bl.a. forskningsprojekter.

Kursus- og undervisningsevaluering

Arbejder du med kursus- eller undervisningsevalueringer? SurveyXact hjælper dig med at lave effektive og automatiserede evalueringer.

Rådgivning / konsulentbistand

Er du rådgiver eller konsulent? SurveyXact er et professionelt, fleksibelt, licensbaseret spørgeskemasystem, som du kan anvende til enhver form for videnindsamling.