Support

Tlf: +45 7026 7822
support@surveyxact.dk

Åbningstider for telefon og e-mail-support er:

Mandag til torsdag
Kl. 8.30 - 16.30

Fredag
Kl. 8.30 - 16.00

Se Brugerhåndbogen

Nyt fra SurveyXact

Nyhedsarkiv

Bliv survey ekspert på en dag - allerede på onsdag!

Grundigt forarbejde er nøglen til succes med efterårets undersøgelser. Derfor skal du bruge en dag på at blive survey ekspert - allerede på onsdag.

Nye kurser i andet kvartal 2017

Vi oplever stor efterspørgsel på SurveyXacts gratiskurser i øjeblikket, og har derfor benyttet anledningen til at se vores kursusprogram efter i sømmene.

Ny Respondentimport i SurveyXact

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere årets første nye funktion i SurveyXact: Import af respondenter er blevet lettere end nogensinde.

Distribution af spørgeskemaer via SMS

Det er ingen hemmelighed at nogle målgrupper er sværere at komme i kontakt med end andre. Særligt spørgeundersøgelser rettet mod det yngre publikum giver nogle udfordringer.

Interaktive webrapporter i SurveyXact

De traditionelle måder at dele resultater fra diverse vidensindsamlinger er under pres. Hvor standarden tidligere har været lange rapporter med et højt detaljeniveau...

Forskellige tidsplaner i samme måling

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan løfte sløret for vores seneste nye feature i SurveyXact: Flere tidsplaner i samme undersøgelse.

Kursustilmelding

Artikler og viden

Artikelarkiv

6 tips der løfter svarprocenten i dine undersøgelser

Der er hjælp at hente, hvis du er spændt på, om du får nok svar i din undersøgelse. Vi har samlet 6 tips, der hjælper dig til en højere svarprocent.

Bliv klar til din første survey

Hvad skal din undersøgelse ende ud i? Hvilke beslutninger skal du kunne træffe? Vi har samlet nogle af de vigtigste overvejelser, som du bør gøre dig inden du går i gang.
Tags: Grundviden

Læs SurveyXpert - SurveyXacts brugermagasin

Læs alle de SurveyXpert magasiner, som Rambøll-SurveyXact har udgivet. Her kan du blandt andet finde spændende cases og inspiration fra andre SurveyXact kunder
Vi anvender Cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs nærmere her